Change Your Life

Change Your Life Training Programe
Change Your Life_Logo

Kaj je Change Your Life Training Programe?

Ljudje se velikokrat znajdemo na življenjski točki, ko se nam zdi, da smo obstali. Zavedamo se, da nismo zadovoljni, morda s svojim delom, z odnosi, s svojim telesom, s svojim odzivanjem na ljudi in situacije. Sami velikokrat iz teh svojih zank ne najdemo pravega izhoda, saj nas ovira naš način razmišljanja, ki je največkrat vedno enak.

Change Your Life je 90. dnevni voden program, ki omogoča vsakomur, ki ima gorečo željo in vztrajnost, da pogleda v svoje življenje iz drugega zornega kota in preko omejenih vzorcev razmišljanja uresniči svoje srčne želje. Program zajema vsa področja življenja (delo, finance, odnosi, družina, osebna rast,…) in je individualno prilagojen posameznikovim potrebam. Program je zasnovan tako, da najprej ugotovimo kaj si resnično želimo in kateri so naši cilji. Nato določimo specifični cilj, ki ga želimo doseči ter pripravimo natančen načrt za uresničitev cilja. Sledijo aktivnosti za dosego ciljev in ovrednotenje dela.

Kako poteka program?

Program je zasnovan kot tedenska srečanja skupine (skupina do 7 oseb). Uvodno srečanje je nekoliko daljše, dve uri. Vsa naslednja pa uro. Po prvem srečanju ugotovimo, kaj si oseba želi, ali ima svoje cilje, kaj jo motivira in kakšne so njene vrednote. Potem pa se delo začne. Pripravimo plan dela in aktivnosti za uresničitev ciljev. Vsakdo prejme program z načrtom za uresničitev specifičnega cilja in tedenske naloge. Na vsakem tedenskem srečanju ocenimo preteklo delo in dosežke ter določimo naloge za naslednji teden. Na srečanjih se obenem pogovorimo o morebitnih težava ali ovirah pri izpolnjevanju posameznih nalog. Na zaključnem srečanju pregledamo začrtane cilje in dosežene rezultate. Srečanja potekajo enkrat tedensko, lahko pa se dogovorimo tudi za pogovor po telefonu ali skypu.

Kako dolgo traja program?

Program Change Your Life traja tri mesece oziroma deset srečanj. Program se predvidoma prične izvajati v mesecu aprilu 2016.

Kakšna je cena?
Cena programa je 360 eur. Plačilo se izvede v dveh obrokih 50% ob prijavi in 50% v roku 30 dni od pričetka izvajanja programa.

Program vodi mag. Ludvik Penko

Info in prijave: info@arzoxcenter@gmail.com in na tel. 041 771150

ŠOLA AKUPRESURE

September 2018 (Koper)
SEMINAR 1: OSNOVE TKM

Oktober 2018 (Koper)
SEMINAR 2: MERIDIANI IN AKUPRESURNE TOČKE I

November 2018 (Koper)
SEMINAR 3: MERIDIANI IN AKUPRESURNE TOČKE II

December 2018 (Koper)
SEMINAR 4: MERIDIANI IN AKUPRESURNE TOČKE III

Januar 2019 (Koper)
SEMINAR 5: ZDRAVLJENJE PO TKM

Februar 2019 (Koper)
SEMINAR 6: TUINA MASAŽA

Marec 2019 (Koper)
SEMINAR 7: ZDRAVLJENJE S TUINA MASAŽO

DELAVNICE IN SEMINARJI

23. Junij 2018 (Koper)
SEMINAR: SAMOZDRAVLJENJE Z AKUPRESURO

MISLI

Kar mislimo, to postanemo. - Buddha Shakyamuni

Človeka ne oblikujejo okoliščine, okoliščine oblikuje človek. - Bejamin Disraeli

Naša veličina ni v tem da nikoli ne pademo, ampak tem, da se vedno znova poberemo. - Konfucij

Ne bogati nas tisto kar imamo, ampak tisto čemu se lahko odpovemo. - Immanuel Kant

Veličina človeka ni v tem da spremeni svet, kot v tem, da lahko spreminja samega sebe. - Mahatha Gandhi